lørdag den 12. marts 2011

Ups!

Det gik vist ikke helt ned "30 days blog challenge", så jeg tror bare jeg dropper den for denne her gang.
I dag har været en rimelig blandet dag, først oppe hos min super skønne bedsteveninde, så på arbejde, og så har jeg sluttet min dag med at sidde foran computeren.
Sarah (ja, det ér hende fra X-factor vi snakker om) er jo helt igennem utroligt. Jeg har hørt hendes akustiske version af Rasmus Seebachs "Engel" mindst en million gange i dag, og jeg tror aldrig jeg bliver træt af at høre den! Der er bare én eller anden charme over hende, og den skinner tydeligt igennem i hendes sang. Har lige fundet et af mine mors gamle tørklæder, og det har netop nu rundet 1 million anvendelsesmuligheder, synes simpelthen det er så fint, så jeg er herre glad for at jeg nåede at redde det, inden det var røget en tur til genbrug. Har desværre glemt mit kabel til min mobil oppe hos min veninde, så jeg kan desværre ikke lægge et billed ind af hverken tørklædet eller min fine "sildebensfletning" :-)

Er det kun mig der er ved at få forårsfornemmelser, eller er der virkelig en noget nær lun vind og skinner solen virkelig?? Jeg tør næsten ikke tro på det, af frygt for at det igen skal bliv bidende koldt, overskyet og det største frygt scenarie - masser af sne, over det hele! 
Åh gud, hvor jeg dog glæder mig til det bliver ordentligt forår, men indtil da, kan vi intet andet gøre end vente. Heldigvis, kan det da ikke vare så lang tid endnu, for stæren er her endelig! :-)

Uha, jeg kunne godt drikke en cappuccino fra Starbucks lige nu, og en lille sød muffin ved siden af ville da heller ikke gøre noget. Desværre må jeg slå mig til tåls med, at vi altså ingen Starbucks har her i Kolding. Men  trangen til én kan stadig godt være der.
Pernille.

P.S - Jeg var lige lidt opfindsom med farverne. Den røde øverst står for x-factor. Den blå er fordi tørklædet er blåt (og superfedt. Lige nu er det viklet om mit hoved i et sødt pandebånd). Den grønne er forår!<3 Den brune til sidst er farven på den lækre cappuccino jeg går og drømmer om!

De to første billeder er ikke mine, men de sidste er nogle jeg selv har taget...


2 kommentarer:

  1. Det er rigtig fint vejr, jo ^^

    Åhh, jeg synes også, der skal være en Starbucks-café hvor jeg bor. Jeg har faktisk skrevet ind til Starbucks og bedt dem åbne caféer i Danmark, og de sagde, de ville tage det op til et møde eller noget, fordi der var en del danskere, der foreslog det, uhh!

    SvarSlet
  2. Har du fået en tilbagemelding på det med starbucks, eller har du hørt noget om det. De må meget gerne åbne caféer rundt omkring! :-)

    SvarSlet

Tusind tak for dine ord, de betyder altid meget for mig! ♥