tirsdag den 13. december 2011

Afsløring!

Jeg må indrømme, at jeg havde glemt alt om den lille mystiske pakke, som jeg skrev om i et indlæg i november måned. Den indeholdt seks ting fra elf, som jeg lige vil vise jer. Jeg er virkelig blevet rigtig glad for 5 af tingene! :-)


Jeg har i forvejen allerede en af disse børster, som jeg bruger til min foundation, når jeg har det på. Den var jeg meget glad for, så derfor var det naturligt også at købe den, til min pudder. Jeg er stadig rigtig glad for den! Kan helt klart anbefale den. Den er stadig blød, lækker og hårene falder ikke ud.

Denne spray er lavet, til at få din makeup til at holde hele dagen. Og det synes jeg bestemt også den gør. Min makeup har det med, at forsvinde i løbet af dagen, men når jeg sprøjter mit ansigt efter, jeg har taget min makeup på om morgenen, holder den helt klart hele dagen! Jeg er meget glad for den, og kan bestemt anbefale den!

Jeg bruger også en primer, for at sørge for at min makeup holder hele dagen. Denne her er silkeblød og virkelig lækker. Den er ikke for fedtet, men heller ikke for "tør". Sammen med "Makeup Mist & Set" sørger de rigtig godt for, at min makeup holder hele dagen. Jeg kan bestemt også anbefale denne her primer. 


En virkelig fin børste til at blende sin øjenskygge med. Den er blød, og den blender virkelig godt! Jeg er så glad for den :-)
Efter at have vasket den, er den stadig lige så blød og god!

Neglelak i farven "Dark Navy". I beholderen ser den jo ud til, at være flot og en virkelig mørk blå neglelak med bitte små stykker glimmer i. Men det er den bestemt ikke når den kommer på. På mine negle ser den faktisk sort ud. Desværre! :-(


I farven "Black". En rigtig fin sort cream eyeliner! Jeg er virkelig glad for den, da jeg længe har villet have en cream eyeliner, men ikke gad betale så meget for den. Det er min første, så jeg har naturligvis ikke noget at sammenligne med, men jeg synes bestemt den er anbefalelsesværdig! :-)

1 kommentar:

  1. lækre sager! elsker også de fleste af de ting jeg har fra elf. det er fantastisk at det er så billigt

    SvarSlet

Tusind tak for dine ord, de betyder altid meget for mig! ♥