fredag den 3. juni 2011

Nails!

Undskyld. Jeg føler mig super skyldig over ikke at have lavet et indlæg i næsten 2 uger. Jeg skal undgå at komme med en dum undskyldning, og jeg indrømmer det - jeg har været doven. Men for at retfærdigøre det en smule, har jeg faktisk ikke haft så megen inspiration.
Jeg har købt mig et super lækkert Nikon D3100 med en Tamron 18-200mm linse, som jeg er meget glad for! Og i går blev det da også til over 800 billeder, da det skulle luftes sammen med min dejlige veninde. Jeg kommer til at holde af det her kamera i mange år fremover! Klart pengene værd. Jeg kan da bestemt anbefale det, til andre kamera interesserede. Desuden er det da bare toppen, at jeg fik en 18-200 mm linse med, fremfor en 18-53mm linse, som er standarden. Min linse, gør at jeg kan zoome mere, og det er i hvert fald dejligt. Det bliver sikkert også handy, når jeg skal til både Bornholm og Pisa, og ikke mindst (en form for konfirmationsgave til hele familien) Sydafrika. Ja, spøjst nok, har mine forældre altså besluttet, at vi skal til Sydafrika i efterårsferien. Tak, siger jeg bare! :-)
Guf, en lækker frisk sang, der ikke kan andet end bringe smil og godt humør med sig. Nå, nu må jeg hellere stoppe med al den kamerasnak. Det skal jo ikke gå op i hat og briller det hele.
Har lige lagt en skøn frisk grøn neglelak fra Sally Hansen, som de har i Matas her for tiden, til 60 kroner. Klart min yndlings neglelak her for tiden, fordi den er så frisk og sommer agtig!
Neglene siger bare så meget om hvem og hvordan man er.
Ja, mine hænder og negle ser forfærdelige ud, men se lige den smukke farve!Havde jeg bare kunnet lave noget som dette... Det er ganske enkelt vidunderligt, hvad nogle af disse kvinder kan!

Love you!
Peace and Fire, Pernille...

2 kommentarer:

  1. Nailart er fedt! Går selv rimlig meget op i det. Og hvis du synes det er sjovt, bør du prøve det, for det er altså ikke spor svært når først du har fået det lært. :)

    SvarSlet
  2. Jeg har også overvejet at forsøge mig lidt. Det er bare super flot med sådan noget nailart! :-)

    SvarSlet

Tusind tak for dine ord, de betyder altid meget for mig! ♥