søndag den 4. marts 2012

Smadret

Har haft en fed weekend! Fredag efter skole tog jeg direkte ned på arbejde. Det er måske ikke verdens fedeste job, men når lønnen ruller ind på kontoen i starten af måneden, glemmer jeg alt om hvor træls det til tider kan være! Fredag aften tilbragte jeg hjemme ved familien, til ordentlig familiehygge! Lørdag middag tog jeg ud i centret for at shoppe med en af mine rigtig gode veninder, der er på efterskole i år. Selvom jeg netop har fået løn, forsøger jeg at begrænse mit forbrug (da jeg prøver at spare op til næste år, når jeg skal på efterskole), så jeg købte kun lidt småtterier for omkring 50 kroner. Vi tog hjem til hende bagefter, hvor vi fik selskab af en anden af mine gode veninder. Vi snakkede, pjattede og grinede (rigtig rigtig meget) i selskab med Jonatan Spangs "Damer" og "Familie". Desuden snakkede vi til langt ud på morgenen, om alt og intet. I dag var jeg nede at besøge min morfar, men har ikke rigtig haft energi eller overskud til andet, så mit værelse ser stadig bombet ud. Jeg må vel klemme en oprydning ind, engang i løbet af ugen? Det har været en skøn weekend, og det er altid dejligt at se min gode veninde, Anne, der er på efterskole, når hun endelig kommer hjem i weekenderne! :-)
Nu trænger jeg til et bad og massevis af søvn, men inden da, vil jeg se et afsnit af "Lykke" (Jeg må hellere skynde mig, for det er allerede startet) ;-)

2 kommentarer:

  1. Fed blog du har dig. Jeg er selv ret ny i blogverdenen og har nu meldt mig som fast læser af din blog :) Håber du har lyst at kigge forbi min blog, da det kunne være fedt med en fast læser som har en del erfaring i blogverdenen.

    http://mariajakobsen.blogspot.com/

    Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak! Jeg kigger da lige forbi! ;-)

      Knus!

      Slet

Tusind tak for dine ord, de betyder altid meget for mig! ♥