torsdag den 15. marts 2012

Opdatering+Ikea

Hej alle! Jeg er en rigtig travl pige her for tiden, og derfor går der også længere tid mellem, at jeg har tid til, at hive kameraet frem og knipse nogle billeder eller lave indlæg til jer. Skolen fylder rigtig meget for tiden, da eksamenstiden er ved at være over os. Vi skal til vores første skriftlige prøve den. 2. maj, så lige nu kører lærerne ret hårdt på os. Desuden arbejder jeg også en del for tiden, og så er det allerede lidt for mørkt til at tage billeder, når jeg så har fri.
Jeg vil rigtig rigtig gerne lave en hel masse indlæg til jer, men jeg føler mig drænet for energi, når jeg kommer hjem fra skole eller arbejde. Ville mest bare lige have det her derud, så I bedre kan forstå hvorfor jeg er så dårlig til at blogge ;-)
Jeg håber på, at jeg får lidt mere energi snart, så jeg ikke forsømmer jer sådan som jeg har gjort på det seneste!

Jeg var for omkring en måneds-tid siden i Ikea med min mor og brors kæreste. Jeg har aldrig fået vist jer hvad jeg har købt, så det tænkte jeg at jeg lige ville vise jer i det her indlæg :-)
Rammen, sommerfuglebilledet (lavet af et vægklistermærke med en sommerfugl og et hvidt stykke papir), lampen, planten (af plastik, fordi jeg bare ikke husker at vande mine planter) og potten er alle fra Ikea :-)

Ramme: 39 kr
5 stk. karton med sommerfugle klistermærker: 39 kr
Lampe: 25 kr
Plante: 29 kr (så vidt jeg husker)
Potte: 19 kr

1 kommentar:

  1. Skøn, skøn blog du har, er fast læser af den nu! :-)
    Jeg kender det alt for godt med stresset fra lærerne, nu da eksamen er så tæt på :-)

    Kig gerne forbi, og bliv evt. fast læser; byanneh.blogspot.com

    Knus Anne

    SvarSlet

Tusind tak for dine ord, de betyder altid meget for mig! ♥