onsdag den 4. januar 2012

Sygdom

ØV altså! Jeg er syg. Heldigvis er det ikke så slemt som i går, men jeg har det stadig ret skidt. Jeg glæder mig til at (forhåbentligt) se mine venner i morgen, efter en lang ferie. Så må jeg jo bare krydse fingre for, at jeg er frisk til i morgen! Jeg sidder med en kristendomslektie, til i morgen mens jeg lytter til musik. Har tænkt mig at sætte en film på, når jeg er færdig med det her indlæg, og kravle dybt ned under dynen, mens jeg fortrænger alle tanker om kristendomslektier.
Det har stormet hele dagen, og i morges både regnede og haglede det. Det fangede jeg et par billeder af, som I ser herunder!
8 kommentarer:

 1. hej pernille! har læst at du i en anden kommentar på en andens blog har skrevet at du også godt kunne tænke dig sådan en trådløs udløser til kameraet Nikon D3100, men at du ikke kunne finde et. jeg har præcis det samme kamera og præcis det samme problem, så ville bare høre om du har fundet sådan en dims, da indlægget var en lille smule gammelt, og hvis du har fundet det, om du så evt kunne vise mig hvor? hilsen sarah. ps. fed blog! er lige blevet fast læser (; knus

  SvarSlet
 2. Har fundet mig en fjernbetjening til mit kamera, men det består af to dele. En ende med en radiosender (som gør at du kan tage billeder fra 30 meters afstand), som du sætter i kameraet og en fjernbetjening med en lille antenne som sender signalet til kameraet. Jeg er ret sikker på det koster 600 kr i Photocare, men da det var en gave er jeg lidt i tvivl. Den ligger i den dyre ende, men du kunne jo evt. spørge om de havde noget lignende, hvis du ikke er villig til at betale så mange penge for den. Jeg er ultra glad for min, selvom jeg i starten var lidt skeptisk. Min fjernbetjening hedder Hama Ni-3 :-)
  Tusind tak!<3

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog du har dig! Jeg er klart fast læser, og håber du vil kigge forbi min blog. :-)
  Kærligst C <3

  //Fashionbycarolineblog.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Fed blog - Jeg bliver selvfølgelig fast læser nu, og håber du vil gengælde det ♡
  www.trinelikesfashion.blogspot.com
  Kærligst Trine ♡

  SvarSlet
 5. Øv øv, rigtig god bedring! Du har en rigtig skøn blog med en masse gode billeder og personlige posts! :-) Er self. blevet fast læser ;-)

  Du må rigtig gerne kigge forbi min blog, hvis du har lyst. Måske kunne vi følge hinanden?

  Hugs

  Pernille
  http://pernilleslife.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Tusind tak piger. Hvor er det skønt med jeres søde ord! Jeg tager naturligvis et smut forbi jeres blogs. :-)

  Kram!

  SvarSlet
 7. Jeg har også lige været syg! Men rigtig god bedring til dig. <3
  Din blog er rigtig fed blog, hvad siger du til at følges? <3

  Kærligst Emilie. <3
  // emiliechristoffersen.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Sød blog og fine billeder! Jeg håber du vil tage et kig forbi min blog og måske blive fast læser:-D
  xoxo

  http://knbagger.blogspot.com/

  SvarSlet

Tusind tak for dine ord, de betyder altid meget for mig! ♥