tirsdag den 10. maj 2011

Jeg elsker...

Jeg elsker...

aftener som denne, hvor man kan ligge udenfor i hængekøjen, lytte til fuglene og byens dæmpede lyde. Mærke den varme, blide sommervind. Intet er bedre end bare at ligge udenfor og koble af. Det er virkelig noget jeg nyder.

is. Og helt klart en helt bestemt kirsebær is, som smager helt i gennem vidunderligt, og som bestemt ikke bliver værre med noget lækkert jordbær is. Og hvem kan sige nej til noget lækkert Ben & Jerry's? Ikke mig i hvert fald!

min familie. Selvom de selvfølgelig kan blive for meget og gå mig på nerverne, findes der næsten ingen som min familie. Og specielt min mor, betyder rigtig meget for mig. Ikke at min bror og far ikke også gør det, men jeg har et ret specielt forhold til min mor. Jeg værdsætter virkelig min familie, men jeg glemmer vist lidt at sige det sommetider.

musik. Jeg elsker at drømme mig væk, og koble helt af til noget sød Agnes Obel, eller gå fuldstændig amok til laber rock, såsom Green Day. Jeg mener at ens musik ikke blot afspejler ens humør, men også ens inderste tanker og personlighed. Nogle gange hører man også bare musik fordi det er awesome, men tit viser det mere om os end man tror.

bøger. Åh, hvor jeg dog elsker at læse, og jeg er sikker på at jeg ikke kunne klare mig, hvis der gik for lang tid uden at jeg fik lov at læse. Der er noget specielt over det at læse, man får lov til at drømme sig væk, og sommetider blive en helt anden. En pirat, en adovkat eller vampyr. Det er næsten lige meget hvad bogen handler om, så længe den er godt skrevet.

mine venner og kammerater. Jeg elsker alle der er omkring mig, og jeg sætter sådan pris på alle de folk der er i min hverdag. Det er ikke altid jeg siger det, men de er alle noget helt specielt for mig, og jeg ville ikke kunne klare mig uden dem, selvom jeg også sommetider bare har brug for at være alene. De er specielle og vidunderlige på hver deres facon.

Peace and Fire, Pernille.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dine ord, de betyder altid meget for mig! ♥